SON DAKİKA



Haber > Spor > Almeida süper lige geliyor

Almeida süper lige geliyor

03 Temmuz 2017 Pazartesi - 11:22




Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor, bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Hugo Almeida'nın transferi için menajerine teklif yaptı.





Takımın başına  Ertuğrul Sağlam'ı getirip Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen  Yeni Malatyaspor kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.  Ali Dere, Emanuel Dening, Boutaib ve  Issiar Dia'yı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, flaş bir isme daha yöneldi.

ERTUĞRUL SAĞLAM ÇOK İSTİYOR

Gündemde; uzun yıllar  Portekiz Milli Takımı'nda forvet olarak görev yapan  Beşiktaş'ın da eski oyuncusu  Hugo Almeida var. Geride kalan sezonda  Yunanistan ekiplerinden AEK forması giyen 1.91'lik forvetin kulübünden ayrılacağı konuşuluyor. Yeniden  Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı ifade edilen 33 yaşındaki futbolcu için  Yeni Malatyaspor devreye girdi. Teknik direktör Sağlam'ın takımında görmeyi çok istediği futbolcuya menajerler aracılığıyla teklifin gittiği ve tarafların bir araya gelerek transferin detaylarını konuşacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap