SON DAKİKA



Haber > Spor > Ankara'da kaybettik…

Ankara'da kaybettik…

27 Aralık 2015 Pazar - 10:43








Deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler ile Ankara Arena’da karşılaşan Trabzonspor Medical Park, zorlu maçı büyük çekişme sonunda son saniyelerde kaybetti. İlk çeyrekte Ankara TED Koleji daha üstün oynadı ve şansını iyi kullanarak, ikinci çeyreğe 18-16’lık skor üstünlüğü ile girdi.

Trabzonspor Medical Park ise rakibinden kopmadan ileriki periyotlara ümitli girdi. İkinci çeyreğe üstün başlayan taraf yine ev sahibi oldu. Her iki takım da bu çeyrekte istediği sayıları bulamayınca, ilk yarı 33-27 ev sahibinin üstünlüğü ile bitti. Başa baş geçen karşılaşmada her iki takım da az sayı üreterek, savunma ağırlıklı oynayınca, “Skor da yavan oldu” diyebiliriz.

Süratli geçen oyunun ilerleyen dakikalarında mücadele daha da kızışınca, son çeyreğe 53-53 eşitlik ile girildi. Son çeyreğe üstün başlayan konuk takım, karşılaşmanın sonuna kadar mücadele verdi. Oyun sonunda ise az hata yapan, iyi sayılar bulan taraf ev sahibi olurken, karşılaşmayı da 74-70 kazanmayı bildi.

Karadeniz Fırtınası her gittiği yerde kendinden söz ettirerek, ‘korkulu rüya takım’ haline geldi. Trabzonspor MP taraftarı, takımını Ankara’da da yalnız bırakmayarak büyük destek verdi. Bordo-Mavililer her zaman olduğu gibi rakibinin oyununa ayak uydurarak kolay kazanacağı maçı zora sokuyor. Dün de böyle oldu. Oyunun üç çeyreğinde ev sahibi üstündü.

Son çeyrekte üstünlüğü elden bırakmayan Ankara ekibi evinde kazanırken, Bordo-Mavililer deplasmandan üzülerek dönmek zorunda kaldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap