SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalya taraftarla geçilecek

Antalya taraftarla geçilecek

30 Mart 2013 Cumartesi - 16:46




Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor ile yarın zorlu bir müsabaka oynayacağını belirterek, tar





Ligde yeniden çıkışa geçmek için MP Antalyaspor maçının ciddi önem taşıdığına dikkat çeken Büyükaydın, “Taraftarlarımızın vereceği destek sahadan üç puanla ayrılmamızda büyük pay sahibi olacaktır” dedi. Yönetim Kurulu olarak bu karşılaşmaya yönelik bilet fiyatlarında düzenlemeye gittiklerini belirten Büyükaydın, “Bütün taraftarlarımızı tribünlerimizde görmek istiyoruz. Bilet fiyatlarında yapmış olduğumuz düzenlemenin yanı sıra müsabakanın gündüz olması civar ilçelerden gelecek taraftarlarımız için de büyük bir avantaj sağlıyor. Bu konuda tüm ilçelerden otobüs kaldıran Büyükşehir Belediyemizin katkılarına da teşekkürü borç biliyoruz. Dolu tribünler önünde rakibimizi mağlup ederek ligde yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, teknik heyetin, yönetimin, futbolcu kadrosunun bu karşılaşmaya son derece iyi şekilde hazırlandığını kaydederek, "Takımda herkes maçın öneminin bilincinde ve iyi motive olmuş durumda. Camiamızın kenetlenmiş görüntüsü de bizleri oldukça sevindiriyor. Önemli olan bu tarz istenmeyen durumlarda biraraya gelebilme büyüklüğünü gösterebilmektir. Böylesi olumsuzlukları fırsata çevirebildiğimiz takdirde geleceğimizin son derece iyi olacağını hepimiz biliyoruz. Trabzonsporlu sorumluluğu da bunu gerektiriyor. Şimdi hepimize düşen, oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemek ve sahadan üç üç puanla ayrılmak için elimizden gelen tüm gayreti göstermek olmalıdır. Hafta boyunca yerel medyamız başta olmak üzere, kurullarımız, eski yöneticilerimiz, taraftar gruplarımız ve sivil toplum örgütü temsilcilerimizin vermiş olduğu anlamlı desteğin yansımasını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda görmek en büyük temennimizdir" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap