SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa kaplanları

Avrupa kaplanları

11 Mart 2015 Çarşamba - 10:43








Trabzonspor MP Avrupa Kupalarında çeyrek final ilk maçını kazandı. Üç maçlık seride iki galibiyet alan takım Final Four’a çıkacaktı. Bordo-Mavililer için bu maç kariyerinin en yüksek seviyesi olmuştur.

Ev sahibi takım maça iyi başladı. Trabzonspor MP baştan sona çekişmeye sahne olan maçı zor da olsa maçı kazanmasını bildi. Son saniyelere kadar başabaş bir mücadele yaşandı. Büyük seyirci desteğiyle başlayan maçta konuk takım hücum ribauntlarında etkili olarak sayı buluyordu.

Ev sahibi hücumdan sonra savunmayı aksatıp geriye geç dönünce konuk ekip bunları sayı olarak hanesine yazdırıyordu. İlk periyotta konuk ekip hücum hataları fazla yapınca Bordo-Mavililerde bunları iyi değerlendirdi. Rakip takım çok hızlı, kondisyonu üst seviyede kaliteli bir takım görüntüsündeydi.

İlk periyot 23-15 ev sahibi lehine kapandı. Bosnalı hoca Nenad Markovic, Rus takımını iyi analiz etmişti ki önlemlerini alarak maça öyle başlayınca rakibe karşı hep üstünlük sağladı. Rakip Avrupa liglerinin en skorer takımıydı. İlk yarı karşılıklı ataklarla 49-42 tamamlandı. İki takımda eşit kuvvetlerdeydi.

İkinci yarıda hızlı başladı. Trabzonspor MP takımın lider oyuncusu Stipanovic olunca rakipler bu oyuncuya iyi önlem alarak maça başlıyordu. Önlemi iyi alamayınca da sayı makinesi çalışmaya başlıyor. 7.500 kişilik Hayri Gür Spor Salonu’nda 4000 seyirci vardı. Maçın adamı Velickovic oldu. Rus ekibi Avtador’u aldıkları fauller çökertti.


Çökertince maçı Trabzonspor MP kazanmış oldu. Trabzonspor MP basketbola zevk ve heyecan katmaya başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap