SON DAKİKA



Haber > Spor > Ayaklarımız yere sağlam basacak

Ayaklarımız yere sağlam basacak

24 Ekim 2016 Pazartesi - 10:15




Galatasaray galibiyeti bize moral ve enerji verdi” diyen Yanal, “Ayakları yere basan ve geleceğini iyi planlayan bir takım olmayı istiyoruz” ifadesini





TRABZONSPOR’DA Teknik Direktör Ersun Yanal, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin kendilerine büyük moral ve enerji verdiğini söyledi. Yanal, önümüzdeki maçlarda bu enerjiyi kullanacaklarını kaydederek, “Geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz. Ayakları yere basan ve geleceğini iyi planlayan bir takım olmayı istiyoruz” dedi. Yanal, sezon başında yapılan transferlerin fazla olduğu şeklindeki yorumlara ve kadro durumuyla ilgili ise; “Çok fazla transfer yapmadık. Genç oyuncular aldık. Kadroda yetenekli oyuncularımız da, kariyerli oyuncularımız da, önü açık olan oyuncularımız da var. Bunlar çok hızlı gelişecek şeyler değil” diye konuştu. Deneyimli teknik adam, bilimsel çalışmalarıyla ilgili sorulan soruya da “Bilime inanmak ve peşinden koşmak, karanlıkta kör olarak yürümekten daha iyi. İsteyen istediği gibi konuşsun” şeklinde cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap