SON DAKİKA



Haber > Spor > Ayrılmanın da bir bedeli var

Ayrılmanın da bir bedeli var

01 Ocak 2016 Cuma - 08:24




Trabzonspor kulüp yönetimi, “Bu sezonki alacaklarımı ödeyin, önümüzdeki sezonki alacaklarımdan feragat edeyim ve bonservisimi verin” diyen Kamerunlu f





Kulübe ihtar çekerek, geçmişe dönük alacakları ile bu alacaklarının faizi ve yıl sonuna kadar ödenecek tüm parasından oluşan toplam 2 milyon 800 bin Euro'yu talep eden Stephane M’bia’ya Trabzonspor yönetimi kolay kolay teslim olmayacak. Geri dönmek istemediğini bildirmesine rağmen “Bu sezonki tüm alacaklarımı verin” diyerek, yönetimin sabrını taşıran M’bia’ya Bordo-Mavililer “Bu işler öyle kolay olmuyor” cevabını verdi. Yönetimin “Hem tüm alacaklarını istiyorsun hem de bedava gideceksin. Öyle bir şey yok. Neden biz zarar edeceğiz? Gitmek istiyorsan ya alacaklarından feragat et ya da talip varsa bul, getir, bonservisini ödesin öyle git. Ya da biz paranı öderiz tıpış tıpış gelirsin” diyerek, oyuncuya rest çektiği öğrenildi. Bu arada Trabzonspor’a geri dönmek istemeyen M’bia’nın eski kulübü Sevilla’nın yanı sıra Galatasaray ile de temasta olduğu iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap