SON DAKİKA



Haber > Spor > B planı: Juande Ramos

B planı: Juande Ramos

09 Ocak 2016 Cumartesi - 18:41




Trabzonspor'da teknik direktör çalışmaları devam ediyor.





Bordo-Mavili takımda B Planı: Ramos... Trabzonspor'da Mircea Lucescu konusu sezon sonuna kaldı. Devre arası takım devralmak istemeyen Rumen teknik adam ile ilgili planlar yeni sezon için yapılacak. Ayrıca devre arasında oğlu Razvan Lucescu'nun takımın başına geçme fikrini de yönetim "Tamam" demediği için şimdilik bu konu rafa kaldırıldı.

Lucescu'da işler sarpa sarınca ilk sırada Juande Ramos bulunuyor. İspanyol teknik adam, Lucescu'dan farklı olarak takımın başına devre arasında geçebileceğini belirtti. Daha önce yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılan tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor'dan haber bekliyor.

Trabzonspor, Juande Ramos ile anlaştı mı?

Çarşamba günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bordo mavili kulüp Ramos konusunda nihai kararını verecek.

Juande Ramos kimdir?


61 yaşındaki teknik adam Real Madrid, Tottenham, Sevilla, CSKA Moskova gibi önemli takımlarda görev yaptı. Son olarak ise Ukrayna'nın Dnipro takımın çalıştırdı. İç savaş sebebiyle bu ülkeden ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Ukrayna'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmadı.

Juande Ramos'un başarıları

Sevilla ile UEFA Kupasını iki kez kazanan Ramos, yine aynı takımla Süper Kupa. Ve Kral Kupası şampiyonlukları da yaşadı, Tottenham ile Lig Kupasını kaldırma başarısı gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap