SON DAKİKA



Haber > Spor > "Bağımsız bir Trabzonspor"

"Bağımsız bir Trabzonspor"

24 Mayıs 2013 Cuma - 17:28




Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bağımsız Trabzonspor için devrim yapacak iradeyi ortaya koyacaklarını söyledi.





Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası iki taraftarın hayatını kaybetmesi sonuçu derin üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Yaşanan bu acı olay bizi derinden üzmüştür. Hayatta hiç bir şey candan daha kıymetli olamaz. Ölenlerle rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyorum. İnşallah onların hayalindeki Trabzonspor'u ortaya çıkarmak için canla-başla mücadele edeceğiz" dedi. Trabzonspor içine yeni girmediklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un içine yeni girmedik. Yıllardan beri onun içindeyiz. Sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Türk futbolunun da yıllardır içindeyiz çözüm noktasındaki sorunlarını da biliyoruz onlarda bizim artılarımız. Sokaktaki insanımızda aynı bizim düşüncelerimizde bunu bize söylüyorlar. Bu şehirde ilgi alaka görüyorsak onların içinde yaşadıkları duyguları temsil ettiğimizden bize bu sevgi ve saygı var. Trabzonlu duruşunu gösterdiğimiz için bizi seviyorlar. Trabzonspor taraftarı Trabzonlu duruşun sergilenmesini istiyor. Bağımsız bir Trabzonspor istiyor. Genel Kurul üyeleri bize teveccü gösterip görev verirse bağımsız Trabzonspor için devrim yapacak iradeyi ortaya koyacağız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap