SON DAKİKA



Haber > Spor > Bana müsade!

Bana müsade!

07 Ocak 2016 Perşembe - 10:55




Golcü futbolcunun, yönetimine, “Türkiye’de her futbolcu 4 büyük takımda forma giymek ister. Trabzonspor’un ilgisi beni mutlu etti. İzin verin bu hayal





Trabzonspor’un renklerine bağlamak istediği Eren Derdiyok transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Golcü futbolcunun gönlünün Trabzonspor’da olduğu, bunu Kasımpaşa yönetimine net bir şekilde ifade ettiği öğrenildi. Eren’in, Lacivert-Beyazlı yönetime, “Türkiye’de her futbolcu 4 büyük takımda forma giymek ister. Bu yönde Trabzonspor’un bana karşı olan ilgisi beni mutlu etti. İzin verin bu hayalimi gerçekleştireyim” dediği bildirildi. Eren Derdiyok’un bu hareketinden sonra iyice iştahı kabaran Trabzonspor yönetimi de harekete geçerek, yetenekli futbolcunun transferi için Kasımpaşa’nın kapısına dayandı. Deniz Yılmaz ve Soner Aydoğdu’yu, Eren Derdiyok’a karşı takasta kullanma düşüncesi olan Karadeniz ekibinin bu teklifinin kabul görmemesi halinde 500 bin Euroyu da gözden çıkaracağı bilgisine ulaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap