SON DAKİKA



Haber > Spor > Başarımız tesadüf değil

Başarımız tesadüf değil

19 Mart 2014 Çarşamba - 11:21




Başkan Bozbağ, “Sonuna kadar bu savaşın içerisinde olacağız. 64-65 puan bizi şampiyon yapar. Sabredince başarının nasıl geldiğini görüyoruz” dedi.





Ligde adını zirveye yazdıran ancak maddi sıkıntılarla boğuşan Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Futbolda sabredince de başarının nasıl geldiğini görüyoruz. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Şampiyonluk bekleniyorsa asla yalnız kalmamamız lazım. Hiçbir şey tesadüf değil. Bundan önce nasıl başardıysak kenetlenerek bundan sonrada başarabiliriz” diye konuştu. Bozbağ, “Destek olunmalı ve son 8 haftayı kazasız belasız atlatmalıyız. Biz hazırız, lütfen herkes de hazır olsun. Sonuna kadar da bu savaşın içerisinde olacağız. 64-65 puan bizi şampiyon yapar ama biz daha bir başarı kazanmadık. Bunu kabullenecek kadar tecrübeliyiz. Önümüzde daha oynanamamış 8 maç var. Tüm puanlara talibiz. Mükemmel bir yerdeyiz, kimsenin hayal edemediği bir noktadayız. Tek isteğimiz maddi destek” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap