SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan transfer peşinde!

Başkan transfer peşinde!

30 Temmuz 2014 Çarşamba - 07:19




Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Mitroglou veya Slimani ikilisinden birini takıma kazandırmak için tüm şartları zorlayacak.





Forvet hattına takviye yapmak için düğmeye basan Trabzonspor’un hedefinde iki isim var. Uzun süredir gündemde olan Mitroglou ve Slimani için tüm şartları zorlayacak olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, İngiltere ve Portekiz arasında mekik dokuyacak. Forvet transferiyle bizzat ilgilenecek olan Hacıosmanoğlu, Vahid Halilodzic’in transfere hız verilmesini istemesi üzerine bu iki isimden birini mutlaka takıma kazandırmak için harekete geçtiği bildirildi. Fırtınanın öncelikli hedefinin Slimani olduğu ve bu oyuncu için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Cezayirli golcünün 7 Milyon Euro olan bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışan Hacıosmanoğlu, Yunan golcü Mitroglou içinde dirsek temasını sürdürüyor. Slimani’yi isteyen birçok takımın yüksek maliyet nedeniyle vazgeçmesi Trabzonspor’un elini güçlendirirken bu transferi için son teklif yapıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap