SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayern Münih'ten 'Mazraoui' için kararını verdi

Bayern Münih'ten 'Mazraoui' için kararını verdi

20 Ekim 2023 Cuma - 14:07




Bayern Münih, Filistin'e destek paylaşımı sonrası sınır dışı edilmesi istenen Faslı sağ bek oyuncusu Noussair Mazroui için açıklama yayımladı.





Kulüp, 25 yaşındaki yıldız futbolcunun terörü ve savaşı kararlılıkla reddettiğini belirterek Fas Milli takımıyla oynadığı uluslararası maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle şu anda kadroda yer almadığını ifade etti.

Bayern Münih'in Faslı futbolcusu Noussair Mazroui, sosyal medya hesabından İsrail'e tepki göstererek Filistin'e destek paylaşımında bulunduğu için takımdan ayrı tutulduğu öne sürülmüştü. Bayern Münih konuyla ilgili resmi bir açıklama yayımlayarak duruma açıklık getirdi.

'TERÖRÜ VE SAVAŞI REDDETTİĞİNİ BİZE GÖSTERDİ'

Bayern Münih konuyla ilgili resmi bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Noussair Mazraoui, barışsever bir kişi olarak terörü ve savaşı kararlılıkla reddettiği konusunda bize güven verdi. Her türlü terörü ve her terör örgütünü kınadığını ifade etti. Futbolun özellikle en zor anlarda farklı kültürler arasında denge kurabilme gücüne inanıyoruz. Noussair Mazraoui, takım kadrosunda yer alacak. Fas Milli takımıyla oynadığı uluslararası maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle şu anda kadroda yer almıyor" ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap