SON DAKİKA



Haber > Spor > Ben işime bakıyorum!

Ben işime bakıyorum!

07 Ocak 2016 Perşembe - 10:54




Trabzonspor’da hedeflerini gerçekleştirmeden gitmeyeceğini dile getiren Luis Cavanda, “Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Sadec





Trabzonspor’un başarılı sağ beki Luis Cavanda, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Birçok takımla adının yazılıp çizilmesinin kendisini rahatsız ettiğini vurgulayan başarılı oyuncu, “Her kafadan bir ses çıkıyor ancak ben bunlara takılıp kalmıyorum. İlgi alanım değil. Benim işim Trabzonspor’da aldığım sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek. Dolayısıyla sadece işime odaklandım ve en büyük hedefim Trabzonspor forması altında kupa kaldırmak. Bunu başarmadan gitmeye hiç niyetim yok” dedi. İlk yarıda ligdeki hedeflerinin gerisinde kaldıklarını söyleyen Cavanda, şunları kaydetti: “İlk başlarda işler istediğimiz gibi ilerliyordu fakat daha sonra başka faktörler araya girince gerilere düştük. Hiç kimse bulunduğumuz noktadan hoşnut değil. İkinci yarıda iyi sonuçlar alarak üst sıralarda kendimize yer edinmek istiyoruz. Bunun için herkes elinden geleni ortaya koyacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap