SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir araba kıyamet koparttı!

Bir araba kıyamet koparttı!

30 Temmuz 2015 Perşembe - 08:34




Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile kaptan Onur Recep Kıvrak arasında yaşanan krizin perde arkası aralandı. Bir araba anlaşmazlığı kıya





Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak’ın kadro dışı bırakılarak Türkiye’ye dönmesi, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın da görevinden istifa etmesi ile sonuçlanan krizin perde arkası ortaya çıktı. Almanya kampının ardından Lüksemburg’dan özel uçakla Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen Bordo-Mavili kafile, otele dahi gitmeden, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden takımın eski kalecisi Petar Miloşevski’nin mezarını ziyaret etme kararı aldı..

ARAÇ PAYLAŞIMI KRİZİ

Bu ziyarete Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma, Teknik Direktör Şota Arveladze ve kaptanlar Onur ile Mustafa Yumlu’nun gitmesi kararlaştırıldı. Havalimanında mezarlığa yapılacak ziyaret için üç araç tahsis edildi. Bu sırada diğer futbolcular yardımcı antrenörler nezaretinde otele geçti. İşte tartışma da bu anda yaşandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilk araca binerken, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile Kaptan Onur Recep Kıvrak arasında araç paylaşımı konusunda tartışma çıktı.

HURMA ONAY ALDI

İkinci sıradaki lüks araca binmek isteyen Onur’a, Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Bu araç bizim, size diğer araç ayarlandı” diye cevap verir. Bunun üzerine Onur, “Ben bu takımın kaptanıyım, bu araca binmek istiyorum” der. İkili arasında yaşanan tartışma zaman zaman dozunu artırınca araya girenler tartışmayı yatıştırır ve Miloşevski’nin mezarı ziyaret edilir. Bu durumu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaşan Hurma, kendisinin de onayını alarak Onur’a izin verdi.

TEPKİLERE NEDEN OLDU


Onur’un takım üzerinde kurduğu ağırlıktan rahatsız olan Hurma’nın idman sonrası yaptığı, “Onur’a izin verdik, kafasını toparlarsa döner, toparlamazsa kendisi bilir” açıklaması bardağı taşırdı. Bu gelişmeden haberdar olan Onur, kamptan ayrılarak İstanbul’a döndü. Olayın duyulması üzerine taraftarlar sosyal medya üzerinden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma’ya ağır eleştiriler yönelterek tehditler savurdu.

TELEFONLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Ancak Onur’a verdikleri bu cezanın geri dönüşünün ve tepkilerin çok ağır olacağını hesaplayan Süleyman Hurma’yı istifaya getiren süreç ise farklı gelişti. Önce bir taraftar Süleyman Hurma’nın telefon numarasını sosyal medya üzerinden paylaştı ve taraftarlardan tepki göstermesini istedi. Ardından bu paylaşımlar çoğalınca Hurma’nın telefonu tehdit mesajları ile doldu. Bu sırada başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun telefon numarası sosyal medyada paylaşıldı. Hacıosmanoğlu da tepkilerden nasibini aldı. Bu gelişme üzerine, “Taraftarlar Onur’un kalmasını istiyorlarsa ben gitmeye hazırım” diyen Hurma, yönetim kurulundan da gerekli desteği görmeyince istifa etti.

ŞOTA’YA AĞIR KÜFÜRLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze de Onur krizinden üzerine düşen payı aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden ağır küfürler yiyen Şota, Bordo-Mavili taraftarların yorumlarını paylaştı. Hayli üzülen Şota Arveladze, bir taraftarın, “Hocam sizi de uyku tutmadı galiba!” yorumu üzerine, “Şota’dan zarar gelmez” diye paylaşım yaptı. Gürcü teknik adam, Trabzonspor’a gelmeden önce yaptığı bir açıklamada, çok sevildiği camiada tepki görmemek için, ‘En son çalışmak istediğim takım Trabzonspor’ demişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap