SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir nefes için saldır Trabzon

Bir nefes için saldır Trabzon

21 Kasım 2016 Pazartesi - 13:57




Ligde 11 puanı bulunanTrabzonspor, 6 puanlık maçta bu akşam Antalyaspor ile karşılaşacak. Karadeniz ekibi rakibini yenerek rahat bir nefes almayı ama





SPOR Toto Süper Lig’de sıkıntılı bir sezon geçiren Trabzonspor, bu akşam sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Geride kalan 10 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak topladığı 11 puanla ligin 11. haftasına 13. sırada giren Karadeniz ekibi, 9 puana sahip rakibi karşısında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Bordo-Mavililer, Antalyaspor maçını keskin bir viraj olarak görüyor.

Ayrıca Trabzonspor, alt sıralardan kurtularak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmenin planlarını yaparken, 5 haftalık aranın ardından taraftarı önünde 3 puan almak istiyor. Sahasında en son ligin 5. haftasında Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puan elde eden Karadeniz ekibi söz konusu maçın ardından evinde karşılaştığı Akhisar Bld. ile 0-0 ve Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap