SON DAKİKA



Haber > Spor > Bitmeyen aşk Lucescu!

Bitmeyen aşk Lucescu!

26 Aralık 2015 Cumartesi - 09:29




Trabzonspor Başkanı Usta "Lucescu" inadını sürdürüyor. Karadeniz ekibi her ihtimali göz önünde bulundurarak Ertuğrul Sağlam’ı beklemede tutuyor.





Trabzonspor’da teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken Başkan Muharrem Usta, Lucescu ısrarını sürdürüyor. Ancak Usta, Lucescu’nun gelmeme ihtimaline karşı B planını da hazır tutuyor. Bordo-Mavili kulübün başkanının B planında Ertuğrul Sağlam bulunuyor. Usta’yı B planına itecek olan nedenlerin başında ise Lucescu ve kulübü Shakhtar’ın tavrı olacak. Lucescu’nun Usta’ya “Gelirim ancak kulübümle görüşmeden olmaz. Çünkü onlara gönül bağım var. Sözleşmem bitecek olmasına rağmen onlarla görüşeceğim” dediği kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Shakhtar Başkanı Rinat Ahmetov’un da dün müzelerinde eksik olan tek kupanın Şampiyonlar Ligi kupası olduğunu ve bu kupayı Lucescu ile birlikte kazanmak istediklerini açıklaması Rumen çalıştırıcının Trabzonspor’a gelme ihtimalini zayıflatıyor. Buna rağmen Usta’nın Lucescu inadını sürdürdüğü, son ana kadar  tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap