SON DAKİKA



Haber > Spor > Biz kendi işimize bakıyoruz

Biz kendi işimize bakıyoruz

18 Mart 2014 Salı - 11:59




Başkan Kalkavan, "Biz Rizespor’uz, bu takım asla düşmez. Kazandığımız sürece başkası ne yapmış çok önemli değil. Biz kendi işimize bakacağız" dedi.





Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, lig sonunda korkulanın olmayacağını söyledi. Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak basit goller yediklerini ifade eden Kalkavan, "Maçta iki tarafın da çok fazla gol pozisyonu yoktu. Fakat ciddi bir mücadele vardı sahada. Sonuçta Beşiktaş Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi. Alınan bir puan çok da kötü sayılmaz" şeklinde konuştu. Gelecek haftalarda daha iyi olacaklarını dile getiren Kalkavan, şöyle devam etti: "Biz Rizespor’uz, bu takım asla düşmez. Lig geneline baktığımda oynadığımız oyun açısından olduğumuz yeri hak etmiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu zor durumdan kurtaracağız. Sen kazanmadığın sürece başkası ne yapmış çok önemli değil. Biz kendi işimize bakacağız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap