SON DAKİKA



Haber > Spor > Bize hiçbir şey sormadınız!

Bize hiçbir şey sormadınız!

22 Haziran 2016 Çarşamba - 09:36




Milli takımın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, Çek Cumhuriyeti maçından sonra "Hiç bize bir şey sormadınız. Bu böyle mi doğru mu?" dedi.





Çek Cumhuriyeti'ne ilk golümüzü atan Burak Yılmaz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

BURAK YILMAZ: ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK KIRGINIM

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine Burak, "Bu sene benim için çok zor bir dönem oldu. Hiçbirinizin tahmin edemeyeceğiniz sakatlıklar yaşadım" dedi. Golcü futbolcu prim kriziyle ilgili de, "Hiç bize bir şey sormadınız. Bu böyle mi doğru mu? Hiçbir şey sormadınız ağabey? Hayretler içerisindeyim. Çok üzgünüm, kırgınım" ifadelerini kullandı.

ALLAH EMRE'Yİ SAKATLIKLARDAN KORUSUN

Genç oyuncu Emre Mor için de konuşan Burak, "Emre çok enteresan bir oyuncu. İlk geldiğinde kendisini tanımıyordum. Allah ona sakatlık vermesin, nazarlardan saklasın. Emre Mor bizim göz bebeğimiz, bizim çiçeğimiz" dedi.


 Bir üst tura çıkma ihtimalleri ile ilgili ise Burak, "Gruptan çıkmayı çok istiyoruz, hepimiz bunu yürekten istiyoruz. Bazı maçları bekleyeceğiz ve istediğimiz gibi biterse de sevineceğiz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap