SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi Gönüller'den anlamlı proje

Bordo Mavi Gönüller'den anlamlı proje

07 Ekim 2021 Perşembe - 16:53




Bordo Mavi Gönüller taraftar platformu anlamlı bir projeye imza atarak, köy okullarının tadilatını yapıp, bordo maviye boyuyorlar.





Bordo Mavi Gönüller taraftar platformu anlamlı bir projeye imza atarak, köy okullarının tadilatını yapıp, bordo maviye boyuyorlar. Öncelikle Ağrı Tutak ilçesi Ataköy köyünün Şehit Piyade Komando Er Lütfi Şenlik İlkokulunun tadilatını yapıp, bordo mavi renklere boyadılar.

Bordo Mavi Gönüller taraftar platformu başkanı Yusuf Ünal anlamlı bir projeye imza attıklarını belirterek'' Güzel bir proje başlattık,elimizden geldiği kadar köy okullarının tadilatını ve boyama işlerini yapmaya devam edeceğiz. Bizler için önemli olan köydeki çocuklarımıza Trabzonspor sevgisini aşılamak ve onları Trabzonspor'la birlikte hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz. İlk öncelikle Ağrı'dan başladık,inşallah Trabzonspor'umuz bizim yüzümüzü güldürmeye devam ettiği sürece bizlerde de köydeki çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz''dedi.


 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap