SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu iş artık uzamasın!

Bu iş artık uzamasın!

12 Ekim 2015 Pazartesi - 08:31




Başkan Hacıosmanoğlu, Hurma’ya, “Erkan ve Mehmet için her gün yeni bir dedikodu üretilmesi takımı olumsuz yönde etkiliyor. Bu duruma artık son verin.





Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavga sonrasında her gün yeni dedikoduların üretilmesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun canını sıkan konuların başında geliyor. Ligdeki kötü sonuçların ardından Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına konsantre olunması yerine Erkan ve Mehmet arasında yaşananların gündeme getirilmesinin Hacıosmanoğlu’nun fena halde kızdırdığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun, yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından Süleyman Hurma’yı arayarak, “Her iki oyuncu hakkında ortalarda dedikoduların dolaşması ister istemez takımı olumsuz yönde etkiliyor. Artık bu duruma bir son verip herkesin nerede olduğunun farkına varmasını sağlayın. Zor bir süreçten geçiyoruz. Takım olarak sadece Mersin maçını kazanmaya odaklanmalıyız. Bu tür haberlerle gündemin meşgul edilmemesi gerekir” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap