SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu iş yürek işi!

Bu iş yürek işi!

29 Eylül 2017 Cuma - 16:03




Trabzonlu teknik adam Ayvaz, görev yaptığı takımlarda Trabzonlu oyunculara şans verirken, “Bu duruma kimse cesaret edemez” dedi.





BÖLGESEL Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Ladik Belediyespor’da görev yapan Trabzonlu teknik adam Muammer Ayvaz, görev aldığı takımlarda Trabzonlu oyunculara ağırlık veriyor. Geçmiş dönemlerdeki bu özelliğini Samsun ekibinde de sürdüren Ayvaz, “Şu anda kadromuzda 14’ü Trabzonlu futbolcu ve 3’ü Trabzonlu teknik adam olmak üzere 17 kişi bulunuyor” diye konuştu.

Görev yaptığı takımlardaki bu duruma kimsenin cesaret edemeyeceğini belirten Ayvaz, “Trabzonlu futbolcuları gittiğim takımlara getiriyorum. Onlara güvenim tam. Hem Trabzonlu futbolcuları vitrine çıkarıyoruz hem de Trabzon’a ekonomik gelir sağlıyoruz. Bu duruma kimse cesaret edemez. Bu iş yürek işidir. Biz de Trabzon futboluna ve Trabzon menfaatlerine böyle hizmet ediyoruz” dedi.

Takım olursak başarı gelir

Sezona bir puanla başladıklarını belirten Ladik Belediyespor’un Trabzonlu teknik direktörü Muammer Ayvaz, “İlk haftalarda bu tip sonuçlar olabilir. İyi oynadığımız ve birçok fırsat bulduğumuz müsabakadan golsüz beraberlikle ayrıldık. Takım olma yolunda ilerliyoruz. En kısa sürede takım olursak o zaman başarı gelecektir. Mücadele eden, sahada görevini yapan oyuncu emeğinin  karşılığını alacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap