SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu kadar bencillik olmaz!

Bu kadar bencillik olmaz!

08 Nisan 2016 Cuma - 10:38




Başkan Muharrem Usta, yönetimini yok sayıyor. Tek adamlılık modelini camianın önüne koyuyor.





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta gerçek yüzünü göstermeye başladı. Başkan Usta yönetim modelinin değil de, tek adamlık sisteminin Bordo-Mavili ekipte geçerli olduğunu yaptığı açıklamayla tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Kendini ön plana çıkararak yönetimdeki arkadaşlarını yok sayan Başkan Usta’nın söylemleri ise garipsendi.

İşte Usta’nın, “biz” değil de “ben”le başlayan o bencil açıklamaları:

“Fenerbahçeli ve Trabzonlu taraftarlar arasında ne sorun olabilir ki? İki kulübün de üzerine düşen, birbirlerine birinci sınıf davranması. Sadece Fenerbahçe için değil diğer takımlar için de söylüyorum. Ben bunu Trabzon’da yapmaya hazırım ve tekrar ediyorum ki tüm sorumluluğu üzerime alıyorum.”

“İlişkilerimizin diğer kısmı şike süreciyle ilgili... Bu sorun hukuksal düzeyde yürüyor. Herkes bu süreçte elinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır camiası için. Ben bugünden sonra bunu daha iyi yapacağım. Bugüne kadar yapılanların iyi olduğuna inanmıyorum. Trabzon hukuksal düzeyde gereğini doğru düzgün yapamadı. Ama ben yapacağım.”

“O şampiyonluğu almamızın yolunun mahkeme olduğunu biliyorum. Mahkeme eninde sonunda bir karar verecek. Bu işleyişte kulüplere düşen, işlerini birinci sınıf yapmasıdır. Ama ben taraftarı terörize ederek, hakaret ederek, kırarak bunları yapmayacağım.”


“UEFA’da sunumu ben yaptım. 4 yıllık gerçekçi bir iş planı sundum. Verdiğim bu planı, yönetimin bunu yapabilirliği, işe hâkimiyeti, güven gibi unsurlarla bakıldığında ceza vermeleri biraz zor olabilir.”

“Ben onlara Trabzon’un durumunu tam şeffaflıkla anlattım. Bugüne kadar yapılanların daha iyisini yapacağım.”

“Toplam yıllık oyuncu giderimiz 140 milyon TL iken ben UEFA’ya 85 milyon TL’ye inmiş şeklini götürdüm. Geldiğimde bazı oyuncular vardı, kiraladım gönderdim. Çok sayıda oyuncuda yüzde 30-35’e varan indirimler yaptım. Yani hem sattım hem kiraladım hem de indirim yaptım. Bir iki oyuncu hariç tamamına yeni indirimli kontratlar yaptım.”

“Ben geldiğimden beri tribünde bir tek küfür olmadı. Kötü tezahürat bile yapılmadı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap