SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu tabloyu düzeltin

Bu tabloyu düzeltin

25 Kasım 2016 Cuma - 07:39




Ligdeki kötü durum camianın moralini iyice bozdu. Bordo-Mavili ekibin ayağa kalkması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi istendi.





Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir döneme giren Trabzonspor’da taraftarlar ortaya çıkan tablodan dertli mi dertli. Alınan kötü sonuçlarla moralleri bir hayli bozulan bordo-mavili yürekler yönetim ve teknik direktör Ersun Yanal’ın sürekli ‘sabır’ kelimesi kullanmasından da bunaldı.  Özellikle Antalyaspor maçından mutlak galibiyet bekleyen bordo-mavililer, alınan mağlubiyetle büyük hüsran yaşadı. 

Gerek Trabzonspor yönetiminin gerekse taraftarlar kötü sonuçların ardından ortaya çıkan tablonun bir an önce düzelmesini beklerken üst üste deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarının kayıpsız geçilmesini bekliyorlar. Bordo-mavili camia, söz konusu bu iki maçı Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkması için bir fırsat olarak görüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap