SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu tip sesler olabilir!

Bu tip sesler olabilir!

15 Mart 2016 Salı - 22:11




Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın rövanşı, ligin 26. haftası öncesinde oynandı.





Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan maç oldukça çekişmeli geçti ve Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direkötrü Hami Mandıralı, “60 dakika fena oynamadık. Oyunda kaldı oyuncularımız. Ondan sonra bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Kazanan haklıdır. Biz dersimize iyi çalıştık. Fakat hücum hattında etkili olamadık. Maçın başında Yusuf’un kaçırdığı pozisyon vardı. O gol olsa bugün farklı şeyler olabilirdi. 60-70 dakika iyi oynadık. Beşiktaş kazandı lider takım.. Sonucu getiremeyince mağlup ayrıldık” diye konuştu.

İSTİFA ÇAĞRISINA BÖYLE YANIT VERDİ

Maçın sonuna doğru taraftarların istifa çağrısına ise Hami, “Biz neler yapabiliriz neler yapmak istiyoruz bunu biliyoruz. Kafamızda düşündüğümüz işlerin ne olduğunu biliyoruz. Bu tip sesler olabilir. Öyle bir şey düşünmüyoruz ekip olarak. Trabzonspor taraftarı her türlü şeyi söyleyebilir. Benim onlara saygım oldu. Saygım da devam edecek. Şuan da sonuçlardan memnun olmadığı için tepki çektik. Türkiye’de hedef her zaman teknik adamlardır. Onlardan bir tanesi de benim. Çalışacağız. İşimiz çalışmak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap