SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu yarış bitmez

Bu yarış bitmez

09 Ocak 2016 Cumartesi - 14:37








Trabzon 1.Amatör Küme A ve B Grubu’nda 15. haftayı geride bırakırken A Grubu’nda play-off yarışı CMZ Derecik, Gençlerbirliği ve Beşirlispor arasına sıkıştı. Gençlerbirliği deplasmanında sürpriz bir yenilgi alan CMZ Derecik bu yenilgiyi Söğütlü karşısında unutturdu. Beşirlispor ise Yeni Pelitli karşısında olası bir şoka izin vermezken Gençlerbirliği kalecisi Mesut’un da çıkardığı penaltı ile son derece önemli 1 puanı hanesine yazdırdı.

Son haftaların en çıkışta ekibi Gençlerbirliği bay haftasını da geçmiş olarak bu üçlü arasında en avantajlı takım olarak görünüyor. Bu ekiplere oranla gerek kalitesini gerekse puan farkını koruyan Yalıspor, Sürmenespor, Hekimoğlu Doğanspor ve Beşikdüzüspor’un play-off’a adlarını yazdırmaları garanti gibi. Transfer döneminin açılmasıyla ekiplerin takımlarına yapacağı takviyeler de yarış için önemli rol alacak.

A Grubu’nda zirve yarışı 3 takım arasına sıkışırken Çarşıbaşı Belediyespor ile Trabzon Söğütlü’yü küme mücadelesinde kıyasıya bir yarış bekliyor. A Grubu’na göre daha denk takımların yer aldığı B Grubu’nda ilk 6 sırayı paylaşan Şalpazarı, Yolspor, Bahçecik, Akçaabat Sebatspor, Büyükliman Belediye ve Erdoğduspor arasındaki yarış lig sonuna kadar devam edecek gibi. Şalpazarı ve Yolspor haftayı sürprizsiz kapatırken Bahçecik’in Akçaabat Sebatspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet Kırmızı- Yeşilli ekibin bu işe ne kadar ciddi hazırlandığının göstergesi.

Haftanın mücadelesinde Erdoğdu gibi güçlü ve dinamik bir ekibe konuk olan Büyükliman Belediye maçta bir ara geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı kazanmasını bildi ve play-off için avantaj elde etti. Gelecek haftalar bu grupta neler gösterir bilinmez ama transferler yarışın kaderini belirleyecek gibi. B Grubu’nun küme yarışında ise Tütünspor ve Özdilspor’un işi mucizelere kalmış gibi görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap