SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz gelmemeli!

Burak Yılmaz gelmemeli!

25 Temmuz 2017 Salı - 18:30








Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile Trabzon’da bir araya gelerek istişarede bulunmuştu. Bordo-Mavili takımın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu da yine geçtiğimiz günlerde 1461 Trabzon için ‘Eğer zarar ediyorsa kulübü bana verin. Hem 500 bin lira vereyim hem de yetişecek oyuncuları Trabzonspor’a bedelsiz göndereyim’ demişti.  

1461 TRABZON’U BIRAKSIN

Bu sözlere Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Sadi hocam 1461 Trabzon’u bıraksın. Trabzon’dan bir takım beğensin onu alsın. Parasını da ben vereceğim. Bu şekilde de Trabzonspor’a katkı sağlar kendisi” şeklinde cevap vermişti. Sadi Tekelioğlu da Kadırga TV'ye bağlanarak Trabzonspor’un gündemindeki konuları değerlendirdi.  

BURAK YILMAZ GELMEMELİ

Tekelioğlu, “Son 3-4 gündür bana göre doğru olan, bu yönetimin de başlarken vermesi gerektiği mesajları son 1 hafta içerisinde verildiğini düşünüyorum” dedi. Burak Yılmaz ile ilgili de konuşan Tekelioğlu, “Burak Yılmaz Trabzonspor efsanesi değildir. Trabzonspor’da sadece gol kralı olmuştur. Madem fedakarlık yapacaktı neden gitti? Şimdi dönmek istiyormuş. Konuşulan rakamlar da verilecek paralar değil” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap