SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak'a yol gözüktü

Burak'a yol gözüktü

09 Kasım 2015 Pazartesi - 14:04




Sarı-Kırmızılı yönetim son haftalardaki düşüşü ve umursamaz tavırları nedeniyle Burak Yılmaz’ı devre arasında talibi olması durumunda göndermeyi planl





Galatasaray’da sakatlıktan kurtulduktan sonra beklenen düzeye gelemeyen ve umursamaz tavırları ile tepki toplayan Burak Yılmaz’a teknik heyetten uyarı geliyor. Son 3 haftadır sahalara dönmesine karşın, ileri uçtaki alternatifi Umut Bulut gibi etkisiz kalan Burak’ın bir nevi ‘bileti’ kesildi. Bazı maçlarda gol bulmasına karşın, tam anlamıyla verimli olamayan ve kendisini sahaya vermekte zorlanan, hatta takım içindeki ahengi de bozan Burak için devre arasında teklif bekleniyor. Yıldız golcüyü talibi çıkması halinde devre arasında hiç düşünmeden satmayı düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim, yerine de Avrupa’da ses getiren yabancı bir golcü alacak. Burak Yılmaz’ın tutumuna göre uyarı cezasının paraya, hatta kadro dışına kadar gidebileceğini konuşan yönetim, yıldız oyuncunun değerine gitmesine de dikkat edecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap