SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursa motivasyonu

Bursa motivasyonu

15 Ocak 2016 Cuma - 10:15




Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında 17 Ocak Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.





Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu ve Salih Dursun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu ise takımdan ayrı çalıştı. Tekelioğlu, idman eksiği bulunan Douglas'a antrenman sonrası ekstra idman cezası verdi. Bordo-Mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanda 3 grup halinde yarı sahada turnuva yaptı. Cardozo'nun bulunduğu sarı takımı ve M'Bia'nın bulunduğu beyaz takımı yenen Mehmet Ekicili kırmızı takım şampiyon oldu. Esteban, İshak, Mehmet Kuruoğlu, Cavanda, Mehmet Ekici, Marin, Yusuf Erdoğan ve Deniz’li kırmızı takım galibiyetler sonrası basın mensuplarına şampiyonluk pozu verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap