SON DAKİKA



Haber > Spor > Buyur burdan yak!

Buyur burdan yak!

08 Ekim 2015 Perşembe - 10:50




Kötü bir süreçten geçen Trabzonspor’da Şota Arveladze kritik Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını milli oyuncularından yoksun sürdürmenin sıkıntı





Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından çıkışa geçmek isteyen Trabzonspor, milli takımlara giden oyuncuları adına sevinse de, takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından bir arada olmamanın moralsizliğini yaşıyor. Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına devam ederken, özellikle milli oyuncuların yoksunluğu Bordo-Mavilileri en çok düşündüren konuların başında geliyor. Yeni bir ekip olmanın yanı sıra son 3 haftada ligde puan alamayan Karadeniz ekibi, karamsar tabloyu değiştirmek adına atacağı adımların milli maçlara denk gelmesi nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Milli takımlara giden oyuncuların yanı sıra sakat oyuncuların da tedavilerinin sürmesi Teknik Direktör Şota Arveladze'yi kara kara düşündürürken, takım altyapıdan oyuncularla Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor'un Okay, Uğurcan, Erkan, Medjani, M’bia, Constant, Esteban Alvarado ve Cavanda gibi takımın as oyuncuları milli takım kamplarında yer alıyor. Bordo-Mavililerde Alper Uludağ, Onur Recep Kıvrak ve Mehmet Ekici ise sakatlıkları nedeniyle çalışmalarına salonda devam ediyorlar. Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, milli takımlara giden oyuncuları adına sevinse de, takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından bir arada olmamanın moralsizliğini yaşıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap