SON DAKİKA



Haber > Spor > Çakır’dan başka hakem mi yok?

Çakır’dan başka hakem mi yok?

02 Mart 2016 Çarşamba - 16:30




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır’a sert tepki gösterdi





Beşiktaş Başkanı Fikret Orman düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçındaki hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Orman, “Bir hakemin bir maçın gidişatını nasıl etkilediğini MHK ders olarak göstermelidir. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da maçtan sonra verdiği cevapla hakemin kötü yönetimini teyit etmiştir. 'İlk maçta da Ersan'a kırmızı kart verilmedi' diyerek olayı başka yere refere ederek kötü yönetimi teyit etmiştir" dedi.

Beşiktaş'ın Cünyt Çakır ile 11 derbi maça çıktığını kaydeden Orman, "Bunların 7'sinde mağlup olmuş, 3 maç berabere bitmiş, 1 defa galip gelebilmiştir. Galatasaray'a hiç kırmızı kart göstermemiş, Fenerbahçe'ye 1 kez, Beşiktaş'a ise 4 kırmızı kart göstermiştir. Cüneyt Çakır maçta adil bir yönetim ortaya koymamıştır. Durumu idare etmiştir”

“Beşiktaş, Fenerbahçe'yle ilk defa maç yapmıyor, ilk defa da yenilmiyor. Mesele Beşiktaş'ın karşı karşıya kaldığı haksızlıklardır. Tahammül edecek sabrımız kalmamıştır. Derbileri Cüneyt Çakır'dan başka yönetecek hakem mi yok. Bu bir çözüm değildir. Çözüm olmadığı da derbi maçta ortaya çıkmıştır. Beşiktaş'ın şampiyonluğa giderken bu olaylara maruz kalması hem bizim hem de taraftarın sabrını taşırmıştır" ifadeleriyle sert tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap