SON DAKİKA



Haber > Spor > Camia zarar veriyorlar

Camia zarar veriyorlar

02 Aralık 2015 Çarşamba - 11:10




Sadi Tekelioğlu gerçekleri açıkladı Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe yenilgisine rağmen kötü günlerin geride kalıp ayağa kalkı





Tekelioğlu, “Fenerbahçe’nin hafta içi oynadığı maçtan dolayı yorgun olacağını, müsabakayı 60. dakikaya kadar getirirsek lehimize olacağını düşünüyorduk ancak olmadı. İkinci yarıda mücadele ettik, top oynamaya çalıştık. İkinci yarı eksik oyuncuyu daha fazla koşan oyuncularla kapatmak istedik. Bana göre tuttu. Mücadelemizden dolayı mutluyuz” diye konuştu.

 “Camia Zarar Veriyorlar”

Tekelioğlu, “Kongre ile ilgili bizim konuşmamız doğru olmaz. Her kulübün böyle süreçlerde oyuncular arasında ve camia içinde bazı sıkıntılar olabilir. İçeride Trabzon zor bir şehir. Maalesef içeride bizi rahat bırakmıyorlar. Biz hem rakiplerle hem de içeride kamuoyundaki olumsuz etkilerle boğuşuyoruz. Camiaya zarar vermeye çalışıyorlar. 2-3 oyuncu bu yüzden ayrıldı. Yeni bir sayfa, yeni bir yönetim inşallah güzel bir Trabzonspor ikinci yarıda olacak. Trabzonspor inşallah tekrar ayağa kalkar. Kalkamayacak bir durumda değil şu anda” ifadelerini kullandı.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap