SON DAKİKA



Haber > Spor > Cavanda'ya ceza yolda!

Cavanda'ya ceza yolda!

18 Aralık 2015 Cuma - 15:23




Hasta olduğunu bahane edip Rize maçı öncesi idmana çıkmayan Trabzonspor'un Belçikalı oyuncusunun böyle bir durumunun olmadığı ortaya çıktı.





Trabzonspor’da Luis Cavanda’nın keyfi hareketleri can sıkmaya başladı... 3-0 kaybedilen Çaykur Rize maçı öncesinde hasta olduğunu belirten Belçikalı futbolcunun aslında hasta olmadığı kafasına göre idmana çıkmadığı ortaya çıktı. Sadi Tekelioğlu’nu da bu olayın anlaşılmasının ardından Cavanda’yı Rize maçının ilk 11’ine almayarak cezalandırdığı ve karşılaşmanın son 20 dakikasında görev verdiği belirtildi. Yönetimin de bu olayı öğrenmesini ardından harekete geçtiği ifade edilirken Cavanda’ya para cezası kesileceği kaydedildi.

‘KİMSE KAFASINA GÖRE HAREKET EDEMEYECEK’

Yeni başkan Muharrem Usta’nın bu tip konularda oldukça hassas olduğu ve futbolcuya dayalı yapıyı asla kabul etmeyeceğini söylediği kaydedildi. Yönetimin Cavanda üzerinden de oyuncuları uyarıp herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini ilettiği ve “Artık takım içinde huzur istiyoruz. Kimse kimseyle kavga etmeyecek, kimse kafasına göre hareket etmeyecek. Bu tip oyuncuların bu camia altında kalmaması için her şeyi yapacağız. En ağır cezaları vermekten de çekinmeyeceğiz” dediği belirtildi.

Habertürk

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap