SON DAKİKA



Haber > Spor > Çember daralıyor

Çember daralıyor

29 Aralık 2015 Salı - 10:42








13. haftayı geride bırakırken puan sıralamasında oluşan tablo artık ekipler için kritik haftaların geldiğini gösteriyor. A Grubu’nda Yalıspor, zirveyi çekerken Sürmenespor ve Beşirlispor’a yenilmesine rağmen Hekimoğlu Doğan ve Beşikdüzüspor’un play-off’ta yer alacakları net gibi gözüküyor. CMZ Derecik Yeni Pelitli karşısında sürprize izin vermedi. Gençlerbirliği ile en önemli galibiyete imza atan Beşirlispor arasında önümüzdeki haftalarda kıyasıya bir yarış yaşanacak. Burada CMZ Derecik hem ekip hem de puan olarak rakiplerinin bir adım ötesinde gözükürken futbolun her zaman sürprizlere açık olduğunu da unutmamak gerek. Play-off’ta yarış üç takım arasına sıkıştı diyebiliriz.

Ancak küme hattında Araklı’nın ligden çekilmesinin ardından bir takım küme düşecek. Ve Çarşıbaşı, Söğütlü ve Telekomspor arasında çok ciddi bir yarış olacağa benziyor. Diğer ekiplere göre daha genç ve zayıf olan bu üçlü haftanın kaybedenleri... Artık birbirinden zor karşılaşmalar bekleniyor. B Grubu’nda durum tam tersi. A Grubu’na göre daha denk takımların yer aldığı B Grubu’nda play-off yarışı 6 takım arasına sıkışmış durumda. Lider Şalpazarı ile 6. sırada yer alan Büyükliman arasında yalnızca 4 puanın olması bu heyecanı artırırken Şalpazarı’nın dahi play-off dışında kalma ihtimali var. Ancak 16 puanla 7. ve 8. sırada yer alan Kanuni ile Akçakale’nin play-off yarışını zorlaması bu görüntüleriyle çok zor gibi. B Grubu’nun küme hattında ise Tütünspor ve Özdilspor’u zor maçlar bekliyor.

Takım kalitesi bakımından bu iki ekibin ligde tutunabilmeleri için artık daha çok mücadele etmeleri gerekiyor. İlk yarıya oranla futbol kalitesinde biraz olsun canlanmanın yaşandığı her iki grupta takımları zorlu bir süreç bekliyor. 13. hafta itibariyle puan tablosundaki görüntü önümüzdeki 3 haftanın önemini gözler önüne seriyor. Artık ekipleri çok daha zorlu mücadeleler bekliyor. Aksi takdirde kayıplar takımların erken havlu atmasına neden olabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap