SON DAKİKA



Haber > Spor > Cimbom Trabzon'da ter attı

Cimbom Trabzon'da ter attı

11 Ekim 2015 Pazar - 10:48








TBF Başkanı akrabam olan Harun Erdenay, bu ligin Avrupa’nın bir numaralı ligi olduğunu söyledi. Türkiye Basketbol Federasyonu Süper Meklife Emeklilik ve Hayat AŞ Basketbol resmi sponsorluğu kapsamında iki yıllık anlaşma Abdi İpekçi Salonu’nda törenle imzalandı. Bu sayede potaya büyük destek ile teşvik sağlanmıştır.

Gelelim maça... Baştan sona kadar konuk takım lehine giden müsabakada Trabzonspor Medical Park hiçbir varlık gösteremedi. Karşısında lige çok iyi başlayan Galatasaray Odeabank vardı. Önceki gün yazdığım iyi niyetli yazımı geri almak isterim, çünkü Trabzonspor beni bu oyunuyla yanıltmış oldu.

Böyle giderse ligin ilk maçı olduğu halde küme adayı denecek kadar beni karamsar yaptı. İnadına Sarı-Kırmızılılar ise bu ligde ben şampiyon olacağım dercesine derli toplu şut atan, turnike atan, hücum ve savunmada ribaund alan, savunma yapan, top çalan, seri ve isabetli atışı ile beni kıskandıran bir takımdı. Aksine Bordo-Mavililer çok kötü ve tanınmayacak gibiydi.

Maç sonrasında salon çevresi trafik düzeni taraftarları kahrederken sınıfta kaldık. Gelecekte önlem alınması ister, görevlilerden bu konuya eğilmelerini bekliyorum. Trabzonspor dış atışlarda ve turnikelerde etkili olamadı. Savunma çok dağınıktı, çok top kaybı ile oynadı. Hiçbir oyuncu varlık gösteremedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap