SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok istedik ama olmadı

Çok istedik ama olmadı

13 Kasım 2018 Salı - 10:54




“Nazilli Belediyespor karşısında iki kez öne geçtik ancak skoru koruyamadık. Galibiyeti çok istememize rağmen 1 puana razı olduk”





TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirvede yer alan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, haftayı Nazilli Belediyespor beraberliğiyle kapattı. Takipçisi ile evinde zorlu bir müsabakaya çıkan Kırmızı-Lacivertliler, iki kez öne geçmesine rağmen 81.dakikadaki gole engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Buna rağmen liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Hekimoğlu’nda teknik patron Sadi Tekelioğlu, galibiyeti çok istemelerine rağmen elde edemediklerini söyledi.

Tekelioğlu, Nazilli maçına ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Rahat kazanabilecek olduğumuz bu maçı bir puanla bitirmek zorunda kaldık. Artık önümüzdeki Hopaspor maçına bakıyoruz. Karadeniz’in iki güzide kulübünün maçı olacak. Dostluk ve fair-play sınırları içerisinde bir maç olmasını arzu ediyoruz. Bu müsabakadan galip ayrılarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap