SON DAKİKA



Haber > Spor > Colman dibe vurdu!

Colman dibe vurdu!

13 Ekim 2015 Salı - 13:15




Trabzonspor taraftarının sevgilisi Colman'ın değer kaybı devam ediyor...





Gustovo Colman kayıplarda... Trabzonspor tarihinin tek Arjantinli futbolcusuydu. Tarihler 2008’i gösterirken, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Belçika’nın Beerschot takımından 3 milyon Euro karşılığında Sadri Şener yönetimi tarafından transfer edilmişti. İlk yılında çok başarılı bir grafik çizmiş ve takımın da değişmezi olmuştu. Tüm disiplinsizliklerine, özellikle devre arasında tatile erken çıkıp, yeni hazırlık dönemine geç gelmesiyle tüm teknik adamlara saç baş yolduruyordu. 

9 MİLYON EURO DEĞERİ VARDI 

O yine de her şeye rağmen takımın değişmezi olarak hep sahadaydı. Trabzonspor formasını tam 6 yıl giydi. İbrahima Yattara’dan sonra en çok Bordo-Mavi formayı giyen isim olarak tarihe geçti. Porto ve Benfica başta olmak üzere birçok önemli kulüpten teklifler aldı. Piyasa değeri tam 9 milyon Euro’ya fırlamıştı. Ancak satışına yanaşılmadı. Ve geçen sezon yönetim tarafından kapı önüne kondu. Hem de 750 bin Euro sözleşme fesih bedeli ödenerek… Gustovo Colman 6 ay kulüpsüz kaldı. Bu sezon Arjantin’in Atletico Rosario’ya imza attı. 13 maça çıktı, 1 asist yaptı. Piyasa değeri ise 750 bin Euro’ya düştü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap