SON DAKİKA



Haber > Spor > Constant için Başkan devrede

Constant için Başkan devrede

15 Mart 2015 Pazar - 13:25




Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, kadro dışı bırakılan Kevin Constant'ın Ersun Yanal’dan özür dilemesini, konunun da kapatılmasını istedi.





Bordo-Mavili takımda Ersun Yanal’ın kadro dışı bıraktığı Constant’ın akıbetinin ne olacağı konusu merakla cevap beklerken kulüp başkanı İbrahim Hacısosmanoğl’nun devreye girdiği öğrenildi.  "Bu tip oyuncular Trabzon’a yakışmıyor” diyen Yanal’ı yumuşatmak isteyen Hacıosmanoğlu, deneyimli teknik adama futbolcuyu karşısına alıp konuşmasını teklif etti ve “Özür dilesin ve bu konuyu artık kapatalım" dedi. Başkanın daha önce de Constan’la görüştüğü, kendisini kaybetmek istemediklerini ve özür dilemesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Ersun Yanal’ın yakın çevresine Malouda örneğini vererek, “Bu tip tavizler daha büyük sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Bunun kaygısını yaşıyorum. Yaptığı hareketler kabul edilemez. Bu konuda kararım net” dediği kaydedildi. Constant’ın son durumunun Gaziantep maçı sonrası belli olacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap