SON DAKİKA



Haber > Spor > Daha yeni başlıyoruz

Daha yeni başlıyoruz

24 Ekim 2016 Pazartesi - 10:45




Galatasaray galibiyetinin baş mimarları zafer pozu verirken; Onur, “Zamanla her şey daha güzel olacak”, N’doye ise, “Devamı gelecek. Bizi izlemeye de





SPOR TOTO Süper Lig’de kötü günlere Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek son veren Trabzonspor’da, galibiyetin baş mimarları gazetemize içini döktü. Sarı-Kırmızılı takımı deviren golü atan Dame N’doye ile takımına kritik kurtarışlarıyla hayat veren kaleci ve kaptan Onur Kıvrak, mücadelelerinin karşılığını aldıklarını söyleyerek, galibiyetlerin devam edeceğini vurguladılar. “Galatasaray maçı bizim için çok önemliydi” diyen Onur, şöyle devam etti: “Moral ve özgüven depolamamız adına kritik bir maçtı. Büyük bir taraftar baskısı altında maça başladık. Ama bizi desteklemeye gelen taraftarlarımız ve bize inananların yüzünü güldürmek için yemin etmiştik. Geçen sezonu da unutmamıştık. Biz sadece görevimizi yaptık. Güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyet geleceğe daha güzel bakmamızı sağlayacak. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak. Zamanla taşlar yerine oturacak. Bu bir başlangıç olsun"

Muhabirimiz Özer Çalık, İstanbul dönüşü havaalanında Galatasaray galibiyetin baş mimarları Onur ve N’doye ile görüştü.

GALATASARAY maçına 11’de başlayan ve attığı golün yanı sıra performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dame N’Doye ise kendisine verilen şansı değerlendirmeye çalıştığını söyledi. N’Doye, Galatasaray karşısında kazanmanın takıma çok olumlu bir hava yansıtacağını belirterek, “Kazanmak ve bunun benim golümle olması çok ayrı bir mutluluk. Bunun kendi adıma, Trabzonspor'daki kariyerim açısından yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. N’doye, Galatasaray maçının zorlu geçtiğini belirterek, “Savunma oyuncularının kaliteli olduğunu biliyordum. Onlar beni durdurmaya, ben de onları geçmeye çalıştım. Şans buldum golü attım. İnşallah ilerleyen haftalarda da gollerimi atmaya devam ederim” diye konuştu. Senegalli forvet, hücum hattında oluşan forma rekabeti için de, “Bu durum takımımız için çok iyi bir şey. Sonuçta hepimiz Trabzonspor’un başarısı için mücadele ediyoruz. Kim iyiyse, o oynar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap