SON DAKİKA



Haber > Spor > Damiao çıkarması

Damiao çıkarması

30 Aralık 2015 Çarşamba - 15:48




Sarı-Kırmızılılar Tannane transferini bitirmek isterken forvet transferi içinde bonservisi elinde bulunan Damiao’yu kadrosuna katmayı arzuluyor





Galatasaray, Tannane için Heracles’e teklifini yapmış, bizzat Hollanda ekibinin başkanı bu gelişmeyi doğrulayıp, “Oyuncumuz da istiyorsa kararını destekleriz” mesajını yollamıştı. Sürecin biraz ağır işlemesi üzerine, Cim Bom’un yıldızlarından Sneijder gibi Tannane’nin de menacerliğini yapan Guido Albers, Sarı- Kırmızılılar’a haber gönderdi.Albers, “Galatasaray ve Türkiye’de, Tannane’nin uyum sağlayabileceği bir ortam mevcut. Artık en kısa zamanda somut birşeyler duymak istiyoruz. Çünkü kendisiyle ilgilenen başka önemli kulüpler de var” mesajını yolladı. Bu durumu Heracles’in yöneticisi Nico-Jan Hoogma da doğruladı ve “Top artık Galatasaray’da. Biz son fiyatımızı ilettik. Şu an gelecek cevabı bekliyoruz” dedi.Sarı-Kırmızılılar, gündemindeki forvetlerden Leandro Damiao için de son bir atak başlattı. Bonservisi elinde olan oyuncunun menacerleriyle görüşmek için futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışına gittiği öğrenildi. 2015’te Brezilya Ligi’nde Cruzerio formasıyla 46 maçta 18 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki oyuncuya bol bonuslu bir sözleşme teklif edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap