SON DAKİKA



Haber > Spor > Denisov taktiği!

Denisov taktiği!

10 Ocak 2016 Pazar - 13:47




Sadi Tekelioğlu’nun talebi doğrultusunda transferi gündeme gelen Vitali Denissov ile ilgili umutların henüz tükenmediği belirtildi.





Bordo-Mavili takımın Denisov ısrarı sürüyor... SporYorum'un haberine göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu’nun talebi doğrultusunda transferi gündeme gelen ve Rusya’nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen Özbek oyuncu Vitali Denissov ile ilgili umutların henüz tükenmediği belirtildi. Tekelioğlu’nun, “Mutlaka alınsın, bonservisi elinde, çok yönlü bir futbolcu, eğer gelecek sezon şampiyonluk istiyorsanız, bu oyuncu böyle bir amacı hedefleyen takımda rahat oynar” raporuyla birlikte harekete geçen yönetimin, futbolcunun indirime gitmesi için yoğun çaba harcadığı kaydedildi ve çok istekli olunmadığı görüntüsü vermeye çalıştığı ifade edildi.

BİRÇOK TEKLİF ALAN OYUNCU YÜKSEK UÇUYOR

Lokomotif Moskova ile sözleşmesi bittiği için özellikle imza parası ve yüksek garanti ücret talebinde bulunan 28 yaşındaki tecrübeli sol bekin fiyatının indirmesi bekleniyor. Bu nedenle de yönetimin işi zamana yaydığı belirtildi. Denissov’a Avrupa’dan birçok kulüpten teklif geldiği ama henüz hiçbiriyle anlaşmaya varamadığı ifade edildi. Diğer kulüplerin yavaş yavaş aradan çekilmesiyle birlikte Denissov’un ister istemez, fiyatında indirimde bulunacağı ve sözleşme yapma şartlarının oluşacağı düşünülüyor. Yönetimin bu oyuncunun işini önümüzdeki hafta netleştirmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap