SON DAKİKA



Haber > Spor > Denizli tartışılıyor

Denizli tartışılıyor

19 Şubat 2016 Cuma - 17:18




Galatasaray taraftarı, Lazio karşısında alınan 1-1'lik beraberlik sonrası takımı ve teknik direktör Mustafa Denizli'yi protesto etti.





Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu yerine göreve gelen Teknik Direktör Mustafa Denizli tartışılmaya başlandı. Sarı-Kırmızılılarda Lazio maçında alınan beraberlik ile birlikte Denizli'nin sahaya çıkardığı kadro ve oyun kurgusu hem yönetim hem de taraftarlardan tarafından eleştirildi. Tecrübeli çalıştırıcının mücadelenin son dakikalarında Sneijder'i oyundan alması ise Arena'da protestolara sebep oldu. Hamzaoğlu döneminde liderden 5 puan geride olan, Denizli ile birlikte ise 21 haftası geride kalan Süper Lig'de beşinci sıraya gerileyen Galatasaray, zirvenin 15 puan gerisine düştü.  Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Sarı-Kırmızılı ekip Avrupa'da ilk maçta istediği sonucu alamadı. Mustafa Denizli yönetiminde 9 lig maçına çıkan aslan 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet; Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Denizli, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 maçta görev yaptı. Tecrübeli teknik adam, Astana ile 1-1 beraberlikle sonuçlanıp Avrupa Ligi vizesinin alındığı mücadelede takımın başındaydı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap