SON DAKİKA



Haber > Spor > Derdiyok bir adım önde

Derdiyok bir adım önde

14 Ocak 2016 Perşembe - 09:39




Muhammet Demir için Gaziantepspor’un 4 milyon Euro bonservis bedeli istemesi Kasımpaşalı oyuncuyu yeniden ön plana çıkardı





Trabzonspor’da golcü transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Yönetimin Cardozo’yu iyi bir fiyata elden çıkarıp Eren Derdiyok ve Muhammet Demir ikilisini Trabzon’a getirme planlarını Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun “Cardozo’nun performansından memnunum” açıklaması suya düşürürken tek bir isme odaklanıldı. Muhammet Demir için Gaziantepspor ile sıcak temas sağlayan yönetim Güney ekibinin başarılı oyuncu için kapıyı 4 milyon eurodan açmasıyla geri adım atmak zorunda kaldı. Bu gelişmenin ardından yönetimin büyük çoğunluğunun takıma Muhammet Demir’den daha çok fayda sağlayacağına inandığı Kasımpaşa’nın gurbetçi oyuncusu Eren Derdiyok ismi yeniden gündemin birinci sırasına yerleşti. Başkan Muharrem Usta’nın bizzat ilgilendiği transferi bitirmek için Bordo-Mavili kulübün İstanbul kulübüne takasta Deniz ile Sefa Yılmaz’ı önerdiği bilgisine ulaşıldı. Yönetimin Eren için iki oyuncu ile birlikte 1 milyon euroyu gözden çıkardığı da edinilen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap