SON DAKİKA



Haber > Spor > Devrede takviye olacak

Devrede takviye olacak

22 Aralık 2015 Salı - 08:31




Başkan Muharrem Usta ve kurmayları, transfer toplantısı gerçekleştirilecek.





Trabzonspor'da gündem transfer... Trabzonspor’da yeni yönetimin devre arasında takıma takviye yapıp yapmayacağı büyük soru işaretiydi. Başkan Muharrem Usta ve kurmayları, Kasımpaşa maçının ardından transfer toplantısı gerçekleştirilecek. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda hangi mevkilere oyuncu alınacağı kararlaştırılacak ve zaman kaybedilmeden harekete geçilecek. Bordo-Mavililer, Ocak ayında 2 veya 3 transfer yapmaya kesin kararlı. Öncelikli ihtiyaç duyguların bölgelerin forvet ile sol bek olduğu ifade edildi.

Usta’dan Başkent çıkarması

Akyazı Stadı’nın inşaatı devam ederken, yan unsurlarla ilgili çıkan problemler Başkan Muharrem Usta’yı harekete geçirdi. Stadın yolları daha önce sel nedeniyle ciddi hasar görmüştü. Zaman zaman da çalışmalar durma noktasına gelmişti. Aksaklıklar nedeniyle pek çok kez mühür vurulan Akyazı Projesi için Usta ve ekibi, Ankara’ya gidecek. Burada siyasiler ile bir araya gelinecek ve sorunların çözülmesi istenecek. Yönetimin hedefi 50. yıla denk gelen yeni sezonda tüm maçları yeni statta oynamak.

Yıldızlar ikna edildi

Başkan Muharrem Usta, 7 Aralık günü göreve başladıktan sonra ilk iş olarak maddi sorunlara el atmıştı. Takıma ve bankalara acil ödenmesi gereken 60 milyon TL’nin yarısını hesaplara yatıran Usta, diğer alacaklar için plan hazırladı. Yönetim, sezon başından beri maaşları aksatılan futbolcularla tek tek görüştü. Herkese ayrı bir ödeme planı çıkartıldı. Cardozo, Mbia gibi yabancı futbolcular yönetimin bu tavrından memnuniyet duyarken, yıldızların devre arasında kaçma ihtimali ortadan kalkmış oldu.

Tekelioğlu fire vermedi

Şota Arveladze ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Sadi Tekelioğlu, özellikle Trabzon’da oynanan maçlarda önemli bir başarı yakaladı. Bordo-Mavililer, Sadi hoca yönetiminde Avni Aker’de konuk ettiği Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Antalyaspor’u mağlup etmeyi başardı. İç sahada puan dahi vermeyen tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantepspor maçı öncesi de oyuncularından galibiyet istedi. Tekelioğlu, “Bizim için her maç önemli. Kupa, lig ayrımı yapmıyoruz. Yine kazanmamız gerekiyor” dedi.

‘Oynat bizi hocam!’

Sezon başında transfer tekliflerini kabul etmeyen ve gitmemekte direten 4 oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Başkanlık koltuğuna Muharrem Usta oturduktan sonra ise Serdar Gürler, Fatih Atik, Soner Aydoğdu ve İshak Doğan affedildi. 4 futbolcu 1 haftadır takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, bugün oynamayı çok istiyor. İdman eksiği olmayan ve kadro dışı kaldıkları süreçte özel hoca eşliğinde çalışan 4 futbolcu, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile görüştü. Hepsi de Sadi hocadan forma isterken, “Yeterli görmeniz halinde bu maçta oynamak istiyoruz. Futbolu çok özledik. Kendimizi yeniden kanıtlamaya ihtiyacımız var” dedi. Tecrübeli hocanın da bu isimlerden bir kaçını 18 kişilik kadroya alabileceği belirtildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap