SON DAKİKA



Haber > Spor > Diego Ribas Fenerbahçe'den ayrıldı

Diego Ribas Fenerbahçe'den ayrıldı

30 Haziran 2016 Perşembe - 17:54




Fenerbahçe yönetiminin antrenmanlara almadığı ve 'kendine kulüp bul' dediği Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas İstanbul'dan ayrıldı.





Sarı lacivertlilerin gözden çıkardığı Brezilyalı futbolcu, bugün ailesi birlikte Sao Paulo'ya uçtu. Fenerbahçe yönetiminin 'kendine kulüp bul' dediği ve antrenmanlara almadığı Diego, ülkesi Brezilya'da bazı kulüplerle transfer görüşmeleri yapacak.

DİEGO RİBAS GALATASARAY MAÇINDA YUHALANMIŞTI

31 yaşındaki Diego Ribas, 2014 yılında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilmesine rağmen bekleneni veremedi. Geçtiğimiz sezon zaman zaman iyi maçlar çıkarmasına rağmen, şampiyonluk yarışının kaderini belirleyen 0-0'lık Galatasaray derbisinde kaçırdığı gol nedeniyle taraftarla arası açılan Diego, daha sonra forma giydiği her maçta ıslıklanmıştı.

DİEGO RİBAS HENÜZ KENDİSİNE KULÜP BULAMADI

Diego Ribas için henüz Fenerbahçe'ye resmi bir teklif gelmedi. Ancak, kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı orta saha oyuncusunun kısa sürede takım bulması bekleniyor. Fenerbahçe, Atletico Madrid'den aldığı Diego Ribas için bonservis ücreti ödemezken, kendisine 5 milyon Euro imza parası, yıllık 2 milyon 850 bin Euro garanti ücret ve maç başı 17 bin Euro para verdi.


(Hürriyet)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap