SON DAKİKA



Haber > Spor > Diriliş maçı

Diriliş maçı

19 Ekim 2016 Çarşamba - 10:26




LiGiN 7. haftasını Akhisar beraberliği ile kapatan Trabzonspor, bu maçı unutup Galatasaray maçına motive olmaya çalışıyor.





 Büyük maçlara farklı bir motivasyonla hazırlanan Karadeniz ekibi derbide gerçek kimliğine kavuşup, hayata dönmek istiyor. ilk 7 haftada kaybettiği 14 puanla üst sıralarla bağlantısı kopma noktasına gelen BordoMavililer, artık kayıpları telafi ederek yukarılara doğru tırmanışa geçmenin hesabını yapıyor. Sarı-Kırmızılı takım ile oynanacak olan müsabaka BordoMavililer için diriliş niteliği taşırken, Teknik Direktör Ersun Yanal da bu doğrultuda oyuncularını motive etmeye başladı. Alınacak 3 puan ile moral ve motivasyonun üst seviyeye çıkacağı Bordo-Mavili takımda Yanal, oyuncularıyla yaptığı konuşmada, “Akhisar maçındaki mücadele azmini beğendim. Galatasaray karşısında da aynı performansı ortaya koyar, son vuruşları da iyi yaparsak istediğimizi alırız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap