SON DAKİKA



Haber > Spor > Divan kurulu toplandı

Divan kurulu toplandı

08 Ocak 2016 Cuma - 16:28




Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu 5-6 Aralıkta yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu sonrasında diğer kurullar ile ilk toplantısını bugün Ziyabey t





Toplantıya yeni Yönetim Kurulu'nu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen katıldı.Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen toplantı öncesi yaptığı açıklamada bu toplantının kongreden sonraki ilk toplantı olduğunu belirterek; "Bu vesile ile tekrar yeni seçilen yönetimi ve sicil Kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Trabzonspor uzun zamandır çalkantılarla geçen bir süreç yaşıyor. Bu süreçte ebetteki doğru bilinen yanlışlar ve yanlış bilinen doğrular olabilir. Trabzonspor'un mali idari ve sportif başarısının sağlanması için herkesin birlik ve beraberlik içinde yönetime yardımcı olması gerekiyor. Elbette ki yönetimin görevleri de vardır. Kongre bitmiştir. kongre sonucunda kimin kime oy verdiğinin hesabı yapılmadan başarı için elele verilmelidir. Biz tüzük gereği bu toplantımızı yapacağız ve fikir alışverişinde bulunacağız. Tüm Kurullar kendi çalışmaları ile ilgili bilgi aktaracak. Bizde Divan Kurulu olarak yeni yönetime geçirdiğimiz süreçle ilglil bilgilerimizi aktaracağız." ifadelerini kullandı.

 Ali Sümen'in ardından konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen "Burada bu toplantıda bir araya geldik. Başkanında dediği gibi birlik olma zamanıdır. Trabzonspor’un durumu sadece bir yönetim kurulunun çalışması ile ayağa kalkacak bir durum değildir.  Hep birlikte Trabzonspor üzerindeki hesaplarını bir araya bırakarak, tüm kişisel hesaplardan arınarak, Trabzonspor’un hedeflediği hem mali hem sportif hem idari anlamda Trabzonspor'u başarıya taşımak adına bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap