SON DAKİKA



Haber > Spor > Dünya markası dünya ile entegre olacak

Dünya markası dünya ile entegre olacak

01 Mayıs 2013 Çarşamba - 09:07




Trabzonspor’un başkan adayı olarak lanse edilen Prof.Dr.Hakan Kulaçoğlu, önceki akşam katıldığı bir televizyon programında “Ekip olarak hazırız” dedi.





Kulüplerin proje diye bir hazırlığı olmadığını belirten Kulaçoğlu, “Kulüpler için 5 önemli kalem vardır. Önemli olan o beş kalemi iyi idare etmektir. Trabzonspor’un yabancı sayısını azaltması lazım, şehrin küskünleri barıştırılmalıdır. Trabzonspor bir dünya kulübü dünya ile entegre olmalı. Bunu eğitimi ile de sağlayacağız. Var olan ve gelişmiş modelleri birebir uygulayacağız. Teknik heyetin eğitimine önem vereceğiz. İnternet sitemizden tutun, broşürlerimize kadar hepsi hazır. Hafta sonunda Trabzon’a gelerek resmen çalışmaya başlayacağız. Kaynaklarımızı bulduk. Hiçbir adayın 30 trilyon sıcak para ile geleceğini ve vereceğini düşünmüyorum. Mümkünde değildir. Siyasi destek alarak yola çıkmadığım gibi akademisyen kimliğimle bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Başkan seçilmem halinde Trabzon’a yerleşeceğim” şeklinde iddialı açıklamalar yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap