SON DAKİKA



Haber > Spor > Dursun Özbek borç miktarını açıkladı!

Dursun Özbek borç miktarını açıkladı!

22 Ekim 2016 Cumartesi - 14:25




UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’de gerçekleştirilen Galatasaray kongresinde başkan Dursun Özbek mali yapı hakkında açıklama yaptı.





Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada, ''1,5 milyar TL borcumuz var. Son 5 senede 500 milyon TL faiz ve kur farkı ödemesi yapıyoruz yani 1 Riva, 1 Florya elden gidiyor. Bunu durdurmak istiyoruz'' dedi.

DURSUN ÖZBEK'İN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARI

Başkan Özbek Galatasaray'ın borcunun 1,5 milyara yaklaştığını ve bunun yarısının bankalara faizli borç olduğunu ayrıca her 5 senede ödedikleri faizle bir Riva'nın gittiğini tekrarlarken konuşmasını şöyle sürdürdü.

BORÇLAR VE GELİRLER

"Gelirimiz yüksek yılda 150 milyona yakın gelirimiz var ancak 2020'ye kadar gelirlerimiz temlikli. Seçildiğim günden beri Galatasaray'ın mali yükünü kaldırdığımız takrirde herşeyi rahat yönetebiliriz çünkü gelirlerimiz yeter. Bu borcu ödemek için yeni kaynak yaratmak var. Hisse satışına karşıyım, elimizdeki asetleri değerlendirelim. Aynısı Real Madrid, Manchester United bunu yapıp kuyunun dibinden çıkmışlar. Bunu yapıp sportif başarıya yönelelim. Benim birinci görevim Galatasaray'ın mali bağımsızlığını kazanmasını gerçekleştirmek"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap