SON DAKİKA



Haber > Spor > "En fazla 4 yabancı olacak"

"En fazla 4 yabancı olacak"

11 Mayıs 2013 Cumartesi - 12:32




Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Hakan Kulaçoğlu, eski yöneticiler Taylan Üner ve Kenan Sönmez ile sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette





ONLARA ŞİRİN GÖZÜKMEYİZ! Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, seçim nedeniyle ziyaretlerine devam ediyor. Kulaçoğlu, gittiği yerlerde Trabzonsporlulara, yönetim kurulu olarak vaatlerini aktarıyor. Kulaçoğlu, asla uçuk vaatlerde bulunmayacaklarını ve gerçekçi yönetim politikası izleyerek Trabzonspor’u gerek ekonomik, gerek kurumsal, gerekse de sportif anlamda zirveye taşıyacaklarını söyledi. Kulaçoğlu, İstanbul’a şirin gözükmek gibi bir çabalarının asla olmayacağını ve İstanbul takımlarından kesinlikle oyuncu transfer etmeyeceklerini söyledi. EN FAZLA 4 YABANCI OLACAK Kulüp ekonomisi için olmazsa olmazın doğru transfer politikası olduğunu ifade eden başkan adayı Kulaçoğlu, “Hiçbir menajere ya da menajerlik firmasına bağlı olarak transfer yapmayacağız. Talip olduğumuz futbolcunun menajerine de yasal prosedürün dışında 1 kuruş fazla ödeme yapmayacağız. Kadromuzda en fazla 4 yabancı futbolcu olacak. Ancak, Trabzon’la özdeşleşen yabancılar olursa, bu sayı artabilir.” dedi. Kulaçoğlu, şike ya da teşvike bulaşmış hiçbir futbolcunun kulübün kapısından içeri girmeyeceğini de sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap