SON DAKİKA



Haber > Spor > Engin'de sorun yok

Engin'de sorun yok

01 Haziran 2013 Cumartesi - 09:42




Tekke’nin göreve başlamasıyla birlikte transferi için ilk aradığı oyuncu olan Engin Baytar, yuvaya dönüş için geri sayıma geçti.





YURDA DÖNÜYOR Trabzonspor’da Sportif Direktör Fatih Tekke’nin göreve başlamasıyla birlikte transferi için ilk aradığı oyuncu olan Engin Baytar, yuvaya dönüş için geri sayıma geçti. Tekke’nin "Seni Trabzonspor’da görmek istiyoruz" dediği ve "Seve seve" yanıtı aldığı Engin’in ligin bitmesiyle birlikte ailesinin yanına Almanya’ya gittiği, bugün Türkiye’ye geleceği öğrenildi. BONSERVİSİ YOK İstanbul’da Fatih Tekke ile buluşup transferin detaylarını konuşacağı belirtilen Engin’in anlaşmaya varılmasının ardından tatile çıkacağı kaydedildi. Galatasaray ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun bonservisinin bulunmaması avantaj olarak dikkat çekiyor. Engin’in yeniden Trabzonspor formasını giymek için can attığı ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap